Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Lillehammer FK
Gjensidigebanen KG
22. juni 2024 15.00
Valdres FK jr  -  Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Dominerte i målløs kamp

Valdresdamene bydde opp til festfotball på Blåbærmyra mandag kveld når Raufoss 2 kom på besøk. Der fikk vi også en debut og en re-debut med meget solide leveranser.

For når Raufoss dukket opp på Blåbærmyra fikk våre nyankomne spillere endelig muligheten til å vise seg frem. Begge to startet kampen og bidro til flott spill i en dominerende kamp fra våre kvinner.

Vilde Eliassen (t.v) har denne høsten flyttet til Valdres og jobber som lærer på Brennabu. Det er vi strålende fornøyde med ettersom det betyr at hun har meldt overgang til Valdres FK fra Lillehammer KFK. Vilde spilte sine barneår i Elverum og har allerede vist frem rutine, nærteknikk og høy kvalitet på banen og spilte samtlige 90 minutter som midtstopper i debuten mot Raufoss mandag.

Marie Veimodet (t.h) flyttet hjem igjen til Valdres i høst og gjorde mandag sin re-debut i Valdres FK-trøya. Hun kommer opprinnelig fra Begnadalen, men bor nå på Leira og jobber som lærer i Øystre Slidre. Hun startet kampen som indreløper og fullførte den på høyreback og leverte meget solid begge steder og viste virkelig at hun har rutine, allsidighet, fysikk og gode kvaliteter vi kommer til å få nyte godt av utover sesongen.

Begge jentene skulle nok ønsket seg tre poeng i debuten, men til tross for at vi styrte kampen og produserte mange sjanser uten å slippe til Raufoss noe som helst fikk vi ikke ballen i mål og dermed endte det med 0-0 og poengdeling. Likevel var det et entusiastisk publikum på siden som lot seg imponere over kvaliteten på laget som dominerte mot den gamle erkerivalen.

Vi stilte med følgende startellever:

Ine Veisene Klinkenberg, Marie Tordhol Halden, Vilde Eliassen, Mariann Nereng Berg, Kristine Tordhol Halden, Silvana Svanheld, Andrine Kassel, Ingrid Elise Bråten, Marie Veimodet, Kelly He, Kirsti Ranheim

På benken hadde vi med oss Vilde Loberg Midtsveen og Hannah Elvira Ildjarnstad. Begge to kom inn og gjorde en meget jog jobb.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR