Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Damenes sesong halvveis

Etter en plettfri oppkjøring for damene med haugevis av mål ble det svært lite uttelling foran mål når sesongen startet. Grunnspillet har vært bra, men det må mer effektivitet til for å klatre på tabellen utover høsten.

I første serierunde var det dog ikke målet som manglet, men utfordringen ble været. For bare timer før serieåpningen hjemme mot Stange/Vallset var banen snødekt. Heldigvis er det mange ildsjeler rundt laget og flere titalls frivillige dukket opp med snøskuffe og fikk banen klar til kampstart. Når ballen først begynte å rulle var det dog nettopp målene som manglet tross mye bra fotball fra Valdresdamene. Det har vært en turbulent vårsesong med mye fravær og lite stabilitet i spillermateriale fra kamp til kamp noe som har gått ut over effektiviteten og selvtilliten foran mål i altfor mange av kampene. Vi føler vi hadde fortjent mye mer i mange av kampene vi har spilt på grunn av dette, men mål er tross alt det viktigste i fotball og slik har det gått med damene våre så langt denne sesongen:

Valdres FK 1-1 Stange/Vallset. Målscorer: Mariann Nereng Berg.

Kongsvinger 2 1-0 Valdres FK.

Valdres FK 1-5 Skreia. Målscorer: Silvana Svanheld.

Valdres FK 2-2 Norde Land. Målscorere: Hanna Kleven og Hedda Hauge Belgum.

Valdres FK 0-3 Elverum.

Løten 1-0 Valdres FK. 

Valdres FK 4-3 Nordre Trysil/Trysil. Målscorere: Hedda Hauge Belgum, Nora Rotevatn Dahlen, Synne Bryhni Andersen og Katrine Kolbjørnshus Rogne.

Vang FL 6-2 Valdres FK. Målscorere: Hedda Hauge Belgum og Andrine Kassel.

Valdres FK 3-0 Vind. Walkover.

Lunner/Harestua/Grue 2-2 Valdres FK. Målscorere: Andrine Kassel og Marie Tordhol Halden.

Padeltennis 1

Dessverre har det med andre ord sett litt ut som vårsesongen i fjor hvor vi spilte mye god fotball, men manglet edgen foran begge mål. Heldigvis vet vi at det løsnet på høsten i fjor og vi håper på en liknende effekt i år og at vi får en like artig høst som i fjor. Vi starter jakten på flere mål og poeng allerede 6. august borte mot Stange/Vallset og gleder oss til å komme i gang igjen. 

Heia Valdres FK og forza kvinnefotball!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR