Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Damene inntar Myra søndag

Det er duket for sesongstart for damene våre på søndag når Stange/Vallset kommer på besøk til Blåbærmyra. Vi er klare og håper på nok en pangstart og at du kommer og stiller opp om laget fra første stund!

Det har vært en flott oppkjøringsperiode for våre kvinner med 4 treningskamper som har endt med 3 seiere og ett uavgjortresultat. Den trenden håper vi fortsetter inn i sesongen og vi satser på å gå knallhardt ut allerede i første serierunde.

Kampstart er 15:00 søndag og vi garanterer god fotball med fart og kvalitet og en offensiv innstilling - her kjem dragen!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR