Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Cupnedtur

Etter en strålende start i cupen forrige søndag med kontrollert 3-1 seier mot Toten ble det mye tøffere mot Dala i 2. kvalifiseringsrunde. For med flere tunge frafall ble det alt for tøft for våre gutter mot 3. divisjonslaget Brumunddal. Dermed endte cupturen i Ringsaker for denne gang. FOTO: Bjørn Strand.

Allerede før minuttet var spilt hadde Dala fått straffe og tatt ledelsen 1-0, like etterpå la de på til både 2-0 og 3-0 før 10 minutter var spilt. Til pause stod det 5-0, og det endte hele 10-1 til Dala når dommeren blåste av på OBOS-bana. Da hadde Thomas Sørbøen scoret et vakkert trøstemål i sluttminuttene, så om ikke annet kan vi si at siste målet vinner, eller hva?

Vi sier det slik for nå og retter fokuset mot seriestart mot Faaberg 16. april på Blåbærmyra. Kommer du?

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR