Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

Tøff bortekamp for damene

Damelaget vårt tar turen til Vind i dag for å kjempe om nye poeng. Vind er et av de sterkeste lagene i årets serie og det blir en tøff kamp, men Valdresjentene er også av de sterkeste lagene og går for alle tre poengene på Gjøvik i ettermiddag.

Før kampstart har Vind 3 poeng på 2 kamper, mens våre Valdresjenter har 6 poeng på 3 kamper. Det er kun Elverum og Brumunddal som har startet sesongen feilfritt med 4/4 seire og Brumunddal er også det laget som har slått Vind i år. 

Det blir en tøff batalje, men vi har sterk tro på at våre jenter kan ta med seg noe fra Gjøvik i aften. Følg med på klubbens facebookside og laget instagramkonto @valdresfk_kvinner for liveoppdateringer underveis. Kampstart er 15:00.

Heia Valdres FK og forza kvinnefotball!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR