Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Tøff bortekamp for damene

Damelaget vårt tar turen til Vind i dag for å kjempe om nye poeng. Vind er et av de sterkeste lagene i årets serie og det blir en tøff kamp, men Valdresjentene er også av de sterkeste lagene og går for alle tre poengene på Gjøvik i ettermiddag.

Før kampstart har Vind 3 poeng på 2 kamper, mens våre Valdresjenter har 6 poeng på 3 kamper. Det er kun Elverum og Brumunddal som har startet sesongen feilfritt med 4/4 seire og Brumunddal er også det laget som har slått Vind i år. 

Det blir en tøff batalje, men vi har sterk tro på at våre jenter kan ta med seg noe fra Gjøvik i aften. Følg med på klubbens facebookside og laget instagramkonto @valdresfk_kvinner for liveoppdateringer underveis. Kampstart er 15:00.

Heia Valdres FK og forza kvinnefotball!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR