Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Første hjemmekamp for jentene våre

Kvinnelaget vårt er allerede godt i gang med sesongen etter å ha spilt to bortekamper allerede denne våren. Men lørdag 15:00 er det avspark i årets første hjemmekamp og vi håper på å se deg der!

Jentene står med 3 poeng etter de første to kampene denne sesongen etter et knepent og uheldig tap for Løten forrige helg som etterfulgte en fin borteseier mot Lunner/Harestua i åpningskampen fredag 22. april. Denne helga er det Nordre Trysil/Trysil som er på besøk for å kjempe om 3 poeng.

De langsveisfarende fra Trysil har foreløpig 0 poeng denne sesongen etter å ha tapt åpningskampen på søndag 1-2 for Brumunddal. De er nok revansjelystne og sultne på å ta sine første poeng for sesongen, men det skal de virkelig få kamp om!

Våre jenter har spillemessig vært bra denne sesongen og har vært uheldige med lite uttelling foran mål så langt. I begge de foregående kampene har de vært klart best og det er kun målene som har manglet for at ikke de kunne vunnet også mot Løten i helga som var. Vi satser på en ketchup-effekt fra lørdag av og gleder oss til å feire eventuelle skåringer med publikum på Blåbærmyra!

Vel møtt til kamp og forza kvinnefotball! 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR