Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Ny bortekamp for damene

Det ble en fin start på sesongen for kvinnelaget vårt når de slo Lunner/Harestua 0-2 borte i åpningskampen forrige fredag. Denne helga er det ny bortekamp som står for døren og vi skal helt til Løten på lørdag for å kjempe om 3 nye poeng.

 

Det var Synne Bryhni Andersen som sendte kvinnene våre i føringen mot Lunner/Harestua etter 37 minutter etter en fin assist fra Andrine Kassel som la ballen på tvers i feltet. På dette tidspunktet hadde vi allerede hatt mange store sjanser og satt ballen i treverket 3 ganger allerede.

 

Fire minutter senere, altså etter 41 minutter, var det debutant Katrine Kolbjørnshus Rogne som spilte gjennom Anette Bergene i scorebox som satte ballen kontant i mål. De viste flott samspill mellom to spillere som aldri hadde spilt med hverandre før - svært imponerende!

 

Denne helga er det Løtens kvinner vi skal bryne oss på. De har ennå ikke startet sesongen sin offisielt, så vi håper å kunne utnytte at vi allerede har kommet i gang med våre kamper. Kampen starter 15:00 på Løten kunstgress, en bane vår egen hovedtrener kjenner godt fra sin tid som spiller i Løten FK. Vi gleder oss til å ta fatt på ny match og kjempe om flere poeng.

 

Forza kvinnefotball og heia Valdres FK!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR