Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Damene først!

"Damene først" sier de og vi følger opp! Kvinnelaget er første seniorlag ut for vår del denne våren og starter sesongen borte mot Lunner/Harestua på Frøystad kunstgress i morgen, fredag, 19:30. 

 

Sesongoppkjøringen har vært lovende for Valdres/Fagernes-jentene som kun ble slått på målforskjell i Vinterserien i Valdres Storhall. Det er en ung spillergruppe som tar fatt på sesongen med innslag av mer rutinerte og eldre spillere. Spillemessig har det vært en fin utvikling og formen er også i anmarsj når vi tar fatt på en lang og spennende sesong i 3. divisjon kvinner.

 

Det er beinharde krav i 3. divisjon i år på damesida da kun førsteplassen i serien beholder plassen, mens de 11 andre lagene rykker ned til 4. divisjon(!). Dette kommer som en konsekvens av omstrukturering i 2. divisjon som skal ned fra 75 lag til 28. Dersom vi skal kunne være med på å kjempe om den plassen hadde det vært fint å starte sesongen med en seier, men det er ikke bare å innkassere noen ting som helst på dette nivået og vi forventer en jevn og tøff kamp på Roa fredag kveld. 

 

Vi gleder oss til kamp og til sesongstart og er klare for å ta kampen!

 

Forza kvinnefotball!!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR