Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Målspons 2021 - Fortsatt mulighet

Tipp hvor mange mål Valdres FK sitt herre- og damelag kommer til å skåre i løpet av høstsesongen 2021!

Kupongen for Målspons kan lastes ned her

Vi hadde serieåpning i går med herrelaget. Der ble det dessverre tap med 5-3. På grunn av litt lite engasjement rundt målspons så utvider vi fristen til kl. 19:30 onsdag 18. august 2021. Dette er på kampstart for første seriekamp for damelaget. 

Den personen som tipper riktig antall mål vinner et gavekort hos Intersport på kr 2000,-. Er det flere som får rett, fordeles gavekortet jevnt på vinnerne. Om ingen tipper riktig, blir det loddtrekning med alle deltagere om hvem som vinner! Når sesongen er ferdigspilt vil vi formidle på vår Facebookside hvem som er tippemesteren i Valdres!

Som målsponsor betaler du X antall kr pr mål (kr 10,- er minimum) Det er mulig og få tilsendt faktura etter sesongen, eller så kan du vippse etter sesongen til vippsnr. 524033 (Valdres FK Målspons 2021).

Fyll ut «kupongen» under og lever til oss på mail til post@valdresfk.no! Andre muligheter for å levere inn er å sende det på Melding til Valdres FK på facebook eller på sms til 924 59 590 til styreleder Oddvin Sørbøen. (Det du må ha med da for levering er: Antall mål Valdres FK skårer i høst, summen du vil sponse med per mål, navn, adresse, telefon og om du vil betale med faktura eller vipps). 

Tippefrist utvidet til onsdag 18. august 2021 kl. 19:30. Det vil si kampstart for første kampen til damelaget. 

NB! For å kunne være med i konkurransen om gavekort må man ha betalt inn sin avtalte sum i etterkant av sesongen når man får beskjed om dette. 

Kupongen for Målspons kan lastes ned her

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR