Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Trenerteamet for damene i 2021 er klart

Trenerteamet for damelaget vårt for 2021 er klart. Vi er veldig glade for at Vidar Hilmen vil fortsette som hovedtrener for vårt damelag. Han får med seg Magnus Rolfsen Bruskerud som assistenttrener, og de vil ha et tett samarbeid med J17-laget til FIL der Daniel Enger er trener. Bildet viser treningsgruppen med ambisiøse og ivrige jenter, sammen med trenerne.

Vidar Hilmen fortsetter med hovedansvaret rundt damelaget, slik han også hadde det i fjorårets amputerte sesong. Dette er hans 4. sesong tilknyttet damelaget vårt, og han tar fatt på sin andre sesongstart som hovedtrener. Han vil få med seg Magnus Rolfsen Bruskerud som assistenttrener. Magnus er en ivrig og ambisiøs ung trener fra Hedalen, som vi er glade for å få med i temaet rundt damelaget.
- Jeg har hørt mye mye positivt om Vidar og tror jeg kan lære mye av han. Jeg ser på dette som en gøy utfordring og håper å utvikle spillere samt også utvikle meg som trener, sier Magnus om denne jobben. 

Vidar Hilmen har tidligere også trener G19-laget til Valdres FK samt vært dommer på høyt nivå i norsk fotball, så dette er en kjent person i fotballmiljøet i Valdres.
- Jeg står for en klar spillestil, der jeg vil forsøke å gjøre jentene mest mulig trygge i sine roller på banen. Spillestilen er litt mer direkte enn den er ballbesittendoe, men jeg liker likevel å ha forskjellige typer spillere i laget, sier Vidar Hilmen rundt spillestil. 

Vidar sier videre også at han legger vekt på soneforsvar med god defensiv struktur, og at han er tydelig på feltet til jentene om hva han vil og hva som kreves. Han roser hele treningsgruppen for å være ambisiøse og ivrige, og han stortrives med å være trener for denne treningsgjengen.
- Jentene ønsker alltid å bli bedre. Alle i treningsgruppen vil få sjansen til å vise seg frem, også de aller yngste. Det handler om å ta til seg læring, vise seg frem på trening og alltid ville bli bedre, sier Vidar Hilmen. 

Treningsgruppen består av spillere på Valdres FK sitt damelag og J17-laget til Fagernes IL. Derfor vil Vidar og Magnus samarbeide tett med J17-treneren Daniel Enger. Dette vil være en felles treningsgruppe fremover, og det er et samarbeidslag som er påmeldt i 3.divisjon damer. Vi håper at seniorfotballen for damer vil komme i gang så raskt som mulig, men vi forstår at smittesituasjonen gjør at det kanskje blir J19-spill før sommeren slik det var på høsten i fjor. Men vi har god dialog med kresten, og Vidar sier han håper de får spille kamper med seniorlaget så raskt som mulig. For vi har flere spillere over 20 år som lengter etter å komme i gang med treninger og kamper igjen. 

Vidar benytter også anledningen til å takke Ronny Opheim for samarbeidet de mange årene de har jobbet sammen rundt damelaget.
- Ronny har vært en stor ressurs og en viktig humørspreder i gruppen. Han har vært savnet på treninger nå etter nyttår, men vi er takknemlig for innsatsen og timene Ronny har lagt ned i de årene han har vært rundt damelaget. 

Samtidig takker vi også for jobben Kristin Bråten gjorde som assistenttrener i fjor. Henne håper vi å se tilbake på banen når seniorspillerne får lov til å trene og spille kamper igjen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR