Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Bli med å heie Valdres FK fram til seier og fornya kontrakt

Lørdag er det sesongens siste kamp for Valdres FK-herrene, heime mot Lillehammer. Da står det om å berge plassen i 4.divisjon.

Gjensidigebanen, Blåbærmyra lørdag kl. 13.00:

Motstander Lillehammer har også har mye å spille for. Med firemålsseier eller mer, vinner Lillehammer avdelinga og skal spille opprykkskamp til 3. divisjon mot vinneren av avdeling 2. Det blir med andre ord ingen «walk over» for gutta, men en kamp der det handler om å yte maks.

Unntakstilstand

- Vi har ikke gitt opp, men vi vet at det blir vanskelig lørdag. Det er en del ting som ikke har klaffa i år, men det er vi sjøl som har ansvar for den situasjonen vi har havna i. Så kan du godt si at vår avdeling er veldig god, der kanskje seks av de åtte beste 4. divisjonslagene i Indre Østland har havnet i vår avdeling, sier trener Atle Johannessen.

Korte intervaller mellom hver kamp, og litt unntakstilstand, har også bidratt til at sesongen 2021 ble sportslig krevende.

Har klart det før

Men, Atle Johannesen har vært med på mirakler før; da Valdres FK snudde kvaliken mot HamKam 2 og rykka opp til 2. divisjon.
- Da vi rykka opp, hadde vi et voksent lag. Det kan sammenlignes, men stammen i laget vårt nå har så vidt lov til å øvelseskjøre med bil. De har hatt verdens bratteste læringskurve; i hvert fall her i Valdres, sier Johannessen.

Han håper folk møter fram for å heie i årets siste kamp.
- Nå skal vi konsentrere oss 100 prosent om Lillehammer, og vi håper folk møter opp for å heie, sier Johannessen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR