Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Trener Atle sine tanker om oppstarten i høst

Trener for herrene, Atle Johannessen, som nå møter interkretslag i en serie som heter "G19 ekstra kamper" deler sine tanker om oppstarten med seriespill nå i høst. 

"De to siste kampene har vi tapt. To jevne kamper som vi dessverre har tapt. Men samtidig føler jeg at vi har vunnet noe. I begge kampene. Raufoss burde vi ha slått. Tapte 3-2 borte, men vi burde ha slått dem. De produserer en del sjanser på oss, men samtidig står de ukritisk høyt imot oss. Og det burde i utgangspunktet være dumt. Vi har to ekstremt raske kanter i Sivert Månum og Israil Edilsultanov. Blir de to brukt riktig er det mål. Eller i hvert fall 100% sjanser.

Vi tapte mot Raufoss på grunn av unøyaktighet. I måten vi brukte, eller ikke brukte, spissferdighetene til våre offensive spillere. Mot Elverum hjemme røyk vi med 3-0. Og det føles nesten verre enn tapet mot Raufoss. Elverum scorer på 3 av 4 sjanser. Vi brenner straffe på 0-1. Vi er litt lite distinkte og på i motstanderens 16-meter. Og i vår egen. Derfor taper vi kampen mot Elverum.

Våre Valdresgutter er bedre enn Elverums landslagsgutter i banespillet. Men det er innenfor 16-meterne kampene blir avgjort. Mot Raufoss. Mot Elverum. I begge kampene har vi kommet under. Mot Raufoss kom vi tilbake fra 0-2 til 2-2. Mot Elverum scoret vi ikke selv om vi hadde alle muligheter til det. Jeg begynte med at vi har vunnet noe selv om vi har tapt mot HamKam, Raufoss og Elverum. Vi har klart å snu tankegangen fra tidligere om at hvis vi havner bakpå så taper vi.

Mot HamKam sank hakene til spillerne ned i kunstgresset på 0-2. Selv om vi gjorde en meget god defensiv jobb de første 30 minuttene. Mot Raufoss og mot Elverum så kom vi tilbake prestasjonsmessig etter å ha fått en og to i trynet. Og det vitner om moral og at vi i fellesskap har klart å snu rundt på det som skjer mentalt i gruppa hvis vi slipper inn mål.

Kamper er ikke tapt på 0-1. Kamper er ikke tapt på 0-2. Vi ønsker å snu rundt på dette. 0-1 er en utfordring. 0-2 er en større utfordring. Men vi er klare til å ta de utfordringene. Vi er klare til løfte oss som lag, som lagdel, som enkeltspillere. Vi er på riktig vei! Når jeg ser inn i øynene på de spillerne våre som kommer tilbake, som presterer, som gir juling, som oser vilje; da ser jeg positivt på framtiden til oss som lag, oss som klubb og oss som enkeltspillere" 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR