Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

En sommeroppdatering om seriespill og styresammensetning

En kort oppatering på hva som har skjedd i løpet av sommeren og hva som skjer med seriespill. 

Dette har vært en spesielle fotballsesong der ingen av våre lag har kommet i gang med seriekamper. Vi vet fortsatt ikke når vi får lov til å starte med kamper for herre- og damelaget vårt igjen, men vi forbereder oss på at oppstart kan skje på kort varsel. G-19 får lov til å spille kamper og skal foreløpig ha seriestart i august. 

Etter noen uker med ferie er nå alle våre lag i gang igjen med treninger. Vi gjør som resten av breddefotballen, venter på å få klarsignal til å trene for fullt og til å starte med seriespill for våre seniorlag. Det vil komme en grundigere oppdatering fra lagene vår etter hvert. Dette gjelder også for vårt G-19 lag, der seriestart skal skje i august. 

 

Ellers i klubben så ble det valgt inn et nytt styret på årsmøtet som var tidligere i sommer. Det nye styret består av følgende personer: Silje Kristin Bakkene, Leder, Lars Jørgen Skjel, Nestleder, Terje Bråten, Styremedlem, Lene Kvisgaard, Styremedlem, Simen Høglien, Styremedlem og Ingrid Elise Bråten, Styremedlem.

Vi vil også takke Anne Marie Jørstad, Bente Østgård og Trygve Schlytter for deres innsats i styret. De tre gikk ut av styret ved årsmøtet i juni.

Loppemarkedet er også godt oppe å gå igjen etter nedstengningen grunnet Coronaviruset. Følg med på facebook-siden til Loppemarkedet for åpningstider og stikk innom for å støtte klubben.

Nå gleder vi oss bare til vi får lov til å spille seriekamper igjen, og vi vil de nærmeste ukene komme tilbake med oppdatering på når dette vil skje. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR