Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Trenerteamet til damelaget for sesongen 2020

Det er Vidar Hilmen som får hovedansvaret som hovedtrener for damelaget i sesongen 2020. Ronny Opheim fortsetter som assistenttrener/oppmann og de får med seg Kristin Bråten som spillende assistenttrener. 

Klubben er kjempefornøyd, og er veldig takknemlige, for den frivillige innsatsen Vidar og Ronny har gjort for damene nå i vår. Derfor er vi ekstra glade for at de har takket ja vil å være med hele sesongen. Kristin Bråten blir med som spillende assistenttrener, og dette videreutvikler vår tanke om å få frem unge, lokale trener på sikt. Vi har hatt god erfaring med spillende assistenttrenere på herrelaget før, og har god tro på at dette også skal fungere for damelaget. 

Ronny og Vidar vil stå for kontinuiteten og med Kristin får vi inn en tydelig stemme fra spillergruppen. Hun har tidligere vært trener for jentelag i Fagernes IL, så hun er heller ikke helt ukjent med treneryrket. Hun kommer også til å fortsette som spiller og det er vi glade for. 

Det er fortsatt uvisst når damelaget kommer igang igjen med seriekamper, men vi vil informere om dette når vi vet mer. De har iallfall vært i gang igjen med treninger en stund, så nå gleder vi oss bare til vi får spilt kamper igjen.  

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR