Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Treningsstatus fra damelaget: Fint å treffes igjen

Etter at damelaget startet opp igjen med trening for 3 uker siden har stemning i treningsgruppa vært god. Det har vært fint å treffe hverandre igjen etter en lang periode med egentrening. Jentene har også vært tålmodige og lærevillige i denne spesielle treningsperioden.

Under de første øktene i oppstarten var det utfordrende å skape gode øvelser med bare 4-5 i hver gruppe, og ikke noe nærkontakt eller dueller. Det ble litt prøving og feiling i starten, men dette førte bare til bedre og bedre treninger etterhvert som øktene ble gjennomført. 

Treningen i går, mandag 11.mai, var den første treningen med flere i gruppene. Dette gjør at treningskvaliteten kan bli endre bedre, for det merkes med en gang at øvelsene flyter mye bedre med flere involvert i øvelsene. Keeperne får nå også lov til å ta i ballen fra alle spillerne, og ikke bare internt i en liten gruppe. Det gjør også mange øvelser enklere, og det er fint å få keeperne aktivt involvert med hele gruppen. 

Det er fortsatt usikkert når damelaget får spilt seriekamper igjen, og vi vil melde fra om dette så fort vi vet noe. Men Ronny og Vidar, som har ledet øktene også i disse ukene, melder om at stemningen, humøret og humoren er på plass etter mange uker uten å ha sett hverandre. 

Til slutt kan vi informere om at klubben er i dialog om trenerteamet til damelaget for denne sesongen, og at vi kommer tilbake med presentasjon av dette temaet når det er endelig klart.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR