Valdres FK - Lillehammer FK » Gjensidigebanen KG » 22. juni 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Gran
Gjensidigebanen KG
17. juni 2024 19.30
Nybergsund Trysil 5 - 1 Valdres FK
Nybergsund Stadion
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Treneren på herrelaget er klar - Atle er tilbake

Klubben har blitt enig med Atle Johannessen om en kontrakt som strekker seg ut inneværende sesong. Dermed er han igjen klar som hovedtrener for vårt herrelag. Vi gleder oss til dette, og gleder oss til å se han og laget tilbake på Gjensidigebanen.

Atle har tidligere vært trener får flere klubber rundt om i Norge, blant annet Sørumsand og Hønefoss. Men han er for publikummet på Gjensidigebanen mest kjent for å ha trent herrelaget til Valdres FK i to perioder. Den første perioden var i 2007, i den historiske opprykkssesongen til klubben. Dette sammen med Mette Christiansen. Den andre perioden var fra høsten 2014 til ut sesongen 2017. Dermed er det en kjent mann som nå er tilbake i treningsdress med drakten på brystet.

Klubben er godt fornøyd med å bli enige med Atle om en trenerkontrakt ut denne sesongen. Med Atle får en trener som er kjent for folket i regionen, og en fotballtrener med bred og god erfaring. Daglig leder Simen Høglien sier følgende: - Jeg har selv hatt Atle som trener, og vet at det er et godt valg. Han er en flink motivator, og vi er glade for å ha fått med oss Atle som trener for herrelaget. 

Atle har første møte med spillerne senere i dag, lørdag 25.april. Det vil også så smått bli noen treninger fra kommende uke, men da selvfølgelig innenfor retningslinjer fra NFF og generelle smittevernsregler. Det er fortsatt usikkert når sesongen for våre lag kommer til å starte, men vi skal holde oss i form og være klare når vi begynner. Vi gleder oss til å se folk på Gjensidigebanen igjen. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
tirsdag 18.06 kl. 19.30
Valdres FK - Gran
G19 Elite
lørdag 22.06 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR