Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Gjensidige Valdres med videre som trofast generalsponsor

Gjensidige Valdres viser at de er en stolt støttespiller og sponsor til Valdres FK. Vi er minst like stolte av å ha denne lokale støttespilleren, og gleder oss til å spille i drakter med deres logo som stråler på fremsiden. 

Daglig leder i Gjensidige Valdres, Christian Blix-Nilsen, uttaler følgende angående avtalen:  - Vi i Gjensidige Valdres har støttet og fulgt Valdres FK helt siden oppstarten med sammenslåingen av Sør Aurdal og Fagernes, (SAFK Fagernes) gjennom etableringen av Valdres FK høsten 2006, og frem til i dag. Vi ser på Valdres FK som en viktig arena for lokale fotballspillere som ønsker å satse både på dame- og herresiden. Valdres FK er viktig for rekrutteringen og et viktig samlingspunkt for fotballen i Valdres. Vi oppfordrer alle som er glade i fotball til å støtte Valdres FK slik at vi kan oppleve spennende kamper på Gjensidigebanen også i fremtiden. Heia Valdres FK! 

Vi i Valdres FK er utrolig glad for at Gjensidige Valdres vil være med videre som generalsponsor. De har vært med siden før oppstarten av Valdres FK, og viser med dette den viktige jobben de gjør for å støtte opp under lokale idrettslag. Støtt opp om det lokale forsikringsselskapet, slik de støtter opp om lokal idrett. Vi er stolte av å samarbeide med Gjensidige Valdres i 2020, slik vi har gjort siden fødselen av Valdres FK. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR