Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

FG Bygg AS er med videre på laget

FG Bygg AS har vært med som samarbeidspartner siden de første sesongene med Valdres FK. Med Gøran Østgård i spissen har FG Bygg AS støttet Valdres i tykt og tynt, og vi er kjempestolt at de vil være på lag med oss i sesongen 2020 også. Logoen deres vil være å finne på våres drakter, samt våre treningsgenser. 

FG Bygg er en bedrift som utfører et variert spekter av oppdrag innenfor tømrer- og murerfaget. De holder til i den sørlige delen av Valdres, men tar gjerne på seg oppdrag i hele regionen. I FG Bygg finner du blant annet erfarne folk som har grundig innsikt i hva som kreves for å bygge i Valdres-terreng. Dette er en lokal bedrift som jobber inn mot det lokale markedet, og dermed et godt alternativ om du vil støtte opp om lokalt næringsliv. 

Vi i Valdres FK er fornøyde og stolte over at FG Bygg vil være med som vår samarbeidspartner. Dette bygger opp under vårt lokale fokus, der lokalt næringsliv er utrolig viktig å ha med seg. Vi gleder oss til sesongen 2020, og ønsker å takke FG Bygg veldig for støtten de alltid har vist oss.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR