Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

To lokale seniorer tilbake i burgunderrødt

Daniel Myrvang Enger og Sander Brataas Rosendal er tilbake i Valdres FK etter henholdvis militærtjeneste og folkehøyskole. Det å få tilbake to lokale gutter er vi veldig fornøyde med, og vi gleder oss til å se de med dragen på brystet igjen. 

Daniel er fra Fagernes og har spilt sin barnefotball på Blåbæymyra. Han har spilt både gutte- og juniorfotball for Valdres FK, og ble i 2018 kåret til årets spiller for juniorene. I 2018 debuterte han også på herrelaget, og fikk til sammen 8 kamper før han reiste i militæret i januar 2019. Han er nå tilbake på Fagernes, og vi gleder oss til å se Daniel i aksjon på Gjensidigebanen Blåbærmyra i 2020. 

Sander er fra Fagernes og spilte i Fagernes IL før han debuterte for Valdres FK i 2017. Han har spilt juniorfotball i Valdres FK, men har i en alder av 19 år har allerede rukket å få 38 kamper for Valdres FK sitt herrelag. Han spilte noen kamper for Træff på høsten 2019 på grunn av skolegang i Molde, men vil nå tilbake for å spille på Gjensidigebanen Blåbærmyra igjen. Det er vi veldig glade for, og gleder oss til å se Sander i aksjon igjen. 

Vi ønsker å være en klubb som har mange lokale spillere, og at to seniorspillere velger å spille for oss igjen når de er tilbake i regionen er noe vi setter stor pris på. At lokale spillere velger å komme tilbake å spille for oss er vi rett og slett veldig stolte av. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR