Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

KLUBBEN INFORMERER: All aktivitet i klubben er stoppet ut april

Norges Fotballforbund vedtok i slutten av forrige uke at all breddeaktivitet i norsk fotball skulle stoppes ut april som følge av tiltak for å stoppe spredningen av koronaviruset. Fotballkretsen kom samme dag med samme beskjed, og Valdres FK følger selvfølgelig disse vedtakene i solidaritet med resten av Norge. 

Vedtaket som kom torsdag 12.mars kom som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredningen av koronaviruset i Norge. Vi gav tidlig beskjed til spillerne på våre tre lag at fellestreningene fremover ble avlyst. Samtidig er NM-kvaliken til herrelaget mot Reinsvoll avlyst. 

Det samme gjelder for seriespillet til herrelaget. Vi har ikke fått noe mer informasjon fra kretsen enn at all aktivitet skal stoppes i klubbene frem til starten av mai. Dermed serieåpner ikke herrene borte mot Lillehammer første helgen etter påske. Herrelaget vil med stor sannsynlighet heller ikke få delta i NM i 2020. En endelig bekreftelse på dette skulle komme fra fotballforbundet, men foreløpig rapporter tilsier at sportslige prestasjoner fra 2019 legges til grunn og at all kvalifisering avlyses. Vi kommer tilbake med informasjon når vi vet mer om denne saken også. 

Seriestarten for damelaget er også utsatt, fordi denne skulle vært 19.april på Gjensidigebanen. Hvordan avviklingen av seriespillet for damene blir er fortsatt uavklart, men det som er helt sikkert er at de ikke har en obligatorisk kamp før tidligst i starten av mai. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi vet hvordan avviklingen av seriespillet for våre seniorlag blir for sesongen 2020.

Terminlisten og serieoppsettet for junior G-19 har ikke kommet ennå, så der vil vi også komme tilbake med informasjon når det foreligger. 

For mer informasjon rundt koronaviruset og fotball, se NFFs samleside HER

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 14.04 kl. 15.00
Valdres FK - Løten
4. div. kvinner
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR