Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

14 sesonger på rad med Retura Val-Hall

Valdres FK og Retura Val-Hall AS fortsetter samarbeidet. Det er Simen Høglien fra Valdres FK og Lene Dygd Kvisgaard og Ottar Øygard fra Retura Val-Hall AS fornøyde med. 

Retura Val-Hall AS tilbyr miljøvennlige avfallsløsninger til næringslivet i alle kommunene i Valdres og Hallingdal, samt Krødsherad. Selskapet har en svært lokal forankring, og har i følge sin hjemmeside en visjon om at behandlingen av næringsavfall i disse områdene skal forbli lokalt. Det gjøres f.eks. ved å benytte lokale transportører og andre lokale tjenester. 

Retura Val-Hall har vært med som samarbeidspartner siden første sesongen i 2007, og vi er kjempefornøyde med at de også vil være med i 2020. Med en lokal forankring som Retura Val-Hall har, er vi stolte av at de vil være med å støtte den lokale idretten og være en partner for oss i Valdres FK.

Vi takker for at en trofast og viktig samarbeidspartner er med videre, og vi gleder oss til den kommende sesongen sammen med mange lokale bedrifter

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR