Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Videreføring av samarbeidsavtale med Intersport Fagernes Sportsforretning

Videreføring av samarbeidsavtale med Intersport Fagernes Sportsforretning

Lars Christian Stensrud hos Intersport Fagernes Sportsforretning og Simen Høglien hos Valdres FK tar hverandre i hånden for å bekrefte nok et år med samarbeid mellom sportsforretningen og fotballklubben.

Intersport Fagernes Sportsforretning har vært med som samarbeidspartner for oss i Valdres FK siden første sesongen i 2007. De har vært med i både oppturer og nedturer, og har alltid vært behjelpelige med fotballutstyr og trykking av våre treningsklær og drakter. Vi er kjempefornøyde med at en av våre mest trofaste samarbeidspartnere også vil være med på laget for 2020-sesongen. 

- At Intersport Fagernes er med som partner på den 14.sesongen på rad er vi veldig glade for. Vi er stolte av denne avtalen med den lokale sportsforretningen og gleder oss til samarbeidet også i 2020, uttaler daglig leder Simen Høglien. 

Skal du ha nytt sportsutstyr eller noe treningsklær er det bare å stikke innom Intersport på Fagernes, så er de behjelpelige med å finne riktig utstyr for deg. 


Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR