Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Videreføring av samarbeidsavtale med Intersport Fagernes Sportsforretning

Videreføring av samarbeidsavtale med Intersport Fagernes Sportsforretning

Lars Christian Stensrud hos Intersport Fagernes Sportsforretning og Simen Høglien hos Valdres FK tar hverandre i hånden for å bekrefte nok et år med samarbeid mellom sportsforretningen og fotballklubben.

Intersport Fagernes Sportsforretning har vært med som samarbeidspartner for oss i Valdres FK siden første sesongen i 2007. De har vært med i både oppturer og nedturer, og har alltid vært behjelpelige med fotballutstyr og trykking av våre treningsklær og drakter. Vi er kjempefornøyde med at en av våre mest trofaste samarbeidspartnere også vil være med på laget for 2020-sesongen. 

- At Intersport Fagernes er med som partner på den 14.sesongen på rad er vi veldig glade for. Vi er stolte av denne avtalen med den lokale sportsforretningen og gleder oss til samarbeidet også i 2020, uttaler daglig leder Simen Høglien. 

Skal du ha nytt sportsutstyr eller noe treningsklær er det bare å stikke innom Intersport på Fagernes, så er de behjelpelige med å finne riktig utstyr for deg. 


Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR