Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Terminlister for sesongen 2020

Terminlister for sesongen 2020:

I sesongen 2020 skal begge våre seniorlag spille serie innenfor Indre Østland fotballkrets. Damelaget skal nok en gang spille i 3.divisjon, mens herrelaget skal spille i 4.divisjon.

Herrelaget har serieåpning fredag 17. april borte mot Lillehammer. Dette blir et av to spennende oppgjør mot laget vi tidligere har møtt både i 2.- og 3.divisjon. Vi starter sesongen med tre bortekamper, og grunnen til dette er at vi vil være sikre på at Gjensidigebanen på Blåbærmyra skal være helt snøfri. Dette gjør også at vi får tre hjemmekamper på rad i starten av august. 

Andre ting å legge merke til angående terminlisten er at herrelaget har flere fredagskamper denne sesongen. Samtidig har lørdagskampene blitt flyttet frem til både kl. 13:00 og 14:00. Siste seriekampen før sommerferien er torsdag 2. juli hjemme mot Ottestad, mens siste seriekamp for sesongen er hjemme mot Furnes 31. oktober. At herrelaget skal spille i en kretsserie gjør at reiseavstanden blir mye mindre sammenlignet med fjoråret. Et utvalg av lagene vi skal møte er: Lillehammer, Faaberg, Gran, Kolbu/KK, Løten og Trysil. Se alle herrekampene her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=46324

Damelaget har serieåpning søndag 19. april hjemme mot Elverum. Etter denne kampen venter noen runder med annenhver borte- og hjemmekamp helt til slutten av mai, der det venter tre hjemmekamper på rad for våre damer. Siste seriekamp før sommerferien for damene er torsdag 25. juni borte mot Brumunddal, mens siste seriekamp for sesongen er lørdag 10. oktober borte mot Løten. Et utvalg av lagene vi skal møte er: Elverum, Vind/Gjøvik-Lyn, Raufoss 2, Lunner, Lillehammer og Trysil. Se alle damekampene er:  https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=128725

Halvparten av kampene til damelaget spilles på søndager, så det er meget mulig å kombinere å se både dame- og herrelaget i løpet av en helg. Vi gleder oss til sesongen starter og håper å se mange på tribunen på Blåbærmyra når kampene sparkes i gang første helgen etter påske på Gjensidigebanen. 

For å se hele terminlisten, gå inn på herrer og damer på hjemmesiden og trykk på terminliste. OBS: Endringer på terminlistene kan fortsatt forekomme. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR