Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

Samarbeidet fortsetter med Kraftriket

Samarbeidet fortsetter med Kraftriket 

Daglig leder for Valdres FK, Simen Høglien, og damene på kontoret til Kraftriket Valdres forlenger samarbeidet mellom fotballklubben og den lokale strømleverandøren.

Kraftriket Valdres har vært med som samarbeidspartner i flere år, hvor de har vært trofaste og viktige for klubben. Vi i Valdres FK er godt fornøgde med at de vil fortsette som partner i 2020-sesongen også. Kraftriket Valdres støtter mange lokale lag, og er en viktig bidragsyter for at vi kan tilby ungdom i Valdres et godt fotballtilbud. 

Valdres FK er glad og takknemlig for at Kraftriket, sammen med andre lokale bedrifter, fortsatt ønsker å være med på laget å bidra. Klubben får selv strømmen sin ifra Kraftriket og anbefaler flere å gjøre det samme, da det er god og hyggelig hjelp å få.  

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR