Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Samarbeidsavtale med Amfi Valdres

Simen Høglien, daglig leder i Valdres FK, og Bente Kristin Anti, markedssjef Amfi Valdres, signerte i dag en samarbeidsavtale for det kommende året. I løpet av året vil Valdres FK stille opp på noen arrangement på senteret og Amfi Valdres skal bidra til å få markedsført hjemmekamper mm på sine plattformer. Vi ser frem til samarbeidet.

- Hvert år søker Amfi Valdres etter lag og foreninger som ønsker støtte fra oss. Styret i Senterforeningen på senteret har nå fordelt midlene for 2020 etter innkommende søknader. En av søkerne var Valdres FK og som ble plukket ut, forteller Bente Kristin Anti. 

Hun sier videre: - Valdres FK har slitt, både økonomisk og resultatmessig, det siste året. I den kommende sesongen skal herrelaget derfor spille 4.divisjon, mens damelaget igjen skal spille i 3.divisjon. Amfi Valdres ønsker å bidra til, at laget som var hele Valdres stolthet, får en positiv oppsving. Vi ønsker å oppfordre andre bedrifter til å bli med på laget for å få Valdres FK opp på beina igjen. Vi trenger et felles samlingspunkt som Valdres FK var for noen år siden.

Det er viktig for fotballglade barn og ungdom å ha en felles klubb for de som ønsker å satse på fotballen, og dette vil også ha positive ringvirkninger for rekrutering til lokale fotballlag ellers i  Valdres. 

Daglig leder i Valdres FK, Simen Høglien sier følgende til samarbeidsavtalen: - Vi i Valdres FK er veldig fornøgde med å kunne underskrive en samarbeidsavtale med AMFI Valdres. Vi har allerede mange gode og trofaste samarbeidspartnere, men det at nye samarbeidspartnere igjen vil være med å bidra for at Valdres FK kan skape fotballaktivitet synes vi er veldig positivt. Vi gleder oss til å gå på en ny sesong med flere lokale samarbeidspartnere i ryggen. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR