Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Dominic McGiveron klar for Valdres!

Dominic McGiveron er en offensiv midtbanespiller, 22 år og kommer fra England.

Han var her på prøvespill forrige uke, og spilte også i treningskampen mot Gjøvik-Lyn hvor han imponerte og skåret også et mål. Daglig leder Philip Stensæter jobber nå for å få han spilleklar til lørdagens cup-kvalikk oppgjør mot Redalen. 

Dominic har spilt fotball på høyt nivå helt siden han var ungdom. Som gutte og juniorspiller har han spilt på ungdomslagene til de engelske storklubbene Manchester United og Liverpool. Han ble etter dette signert til "Nike Academy" som er et talentakademi som holder til i England. 

Han var lengst i Liverpool sitt akademi, hvor han var i 6 år. Der spilte han blandt annet Youth Champions League for U19. Fra tiden i Nike Academy spilte han kamper mot lag som Barcelona og PSG, så det er en erfaren spiller som nå har valgt Valdres FK i 2018!

Dominic har også vært innom USA, hvor han spilte for klubben Kitsap Pumas, som spiller på tredje nivå. I 2017 spilte han for den finske klubben Kerho 07, som holder til på nivå 2 i Finnland. 

Dominic er en smart, hardtarbeidende midtbanespiller som også har et godt øye for mål. Han har i alle klubbene han har spilt i skåret et drøss med mål, senest i 2017 da han skåret 7 mål på 16 kamper i Finnland fra sin midtbaneposisjon. 

Vi ser frem til sesongstart, og venter oss flere gode prestasjoner og mål fra Dominic! 

Bildet: Dominic i aksjon mot Barcelona U19 for Nike Academy, Nike vant 2-1 og Dominic skåret et mål!

Dominic

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR