Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Valdres slår aldri Gjøvik! (?)

Lørdag tar Valdres FK turen til Gjøvik stadion for å møre Gjøvik-Lyn. Statistikken er ikke på vår side: Av i alt åtte oppgjør har Gjøvik (FF eller Lyn) vunnet seks, mens to har endt uavgjort. Oppgjørene på Gjøvik stadion har alltid endt med hjemmeseier!

Her er elendigheten i tørre tall:

2012:

Valdres - Gjøvik FF 1-1

Gjøvik FF - Valdres 3-2 

2013:

Gjøvik FF - Valdres 2-0

Valdres - Gjøvik FF 1-2

2014:

Gjøvik-Lyn - Valdres 2-1

Valdres - Gjøvik-Lyn   1-1

2015  (Cup):

Valdres - Gjøvik-Lyn 1-3

2017:

Valdres - Gjøvik-Lyn 2-3

- En dyster statistikk, Atle johannessen. Er det slik at Valdres har et lillebror-kompleks når vi møter laget fra den store byen ved Mjøsa?

- Nei, jeg tror heller det er Gjøvik som har et lillebror-kompleks når de møter oss. Derfor mobiliserer de litt ekstra og spiller over evne i disse kampene....

-Javel. Det var en interessant vinkling på situasjonen. Da er det vel også Gjøvik-Lyn som har presset på seg for å opprettholde statistikken?

- Det er helt korrekt. Valdres FK kan derimot rusle ut på ærverdige Gjøvik stadion med senkede skuldre og uten antydning til forventningspress.

- OK. Men Valdres vil vel i alle fall gjøre et ærlig forsøk? Hvordan ligger det an med mannskapet?

Atle Johannessen får et mer bekymret drag over ansiktet: - Vi har forsvarsproblemer! Knut Masdal er ute for resten av sesongen og Joakim Wiik for 2-3 kamper. Ørjan Vilhelmshaugen har lyskeproblem og er usikker. Det er derfor litt uklart hvordan vi komponerer forsvarsrekka denne gangen. En løsning kan være å trekke lagkaptein Thomas Brekken inn som midtstopper.

- Ut i fra tidligere oppgjør og nåværende skadesituasjon ser det ikke helt lyst ut, Johannessen?

- Nei, det kan du si. Vi kommer likevel til å ta turen til Gjøvik. Om det ikkr blir poeng, så kan vi i alle fall legg inn litt shopping på CC, avslutter en optimistisk Johannessen. 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR