Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

- En deilig, men noget ufortjent seier!

Valdres-damene stod for en sterk prestasjon ved å slå Otta 2-1 på bortebane søndag. Men trener Joakim Wiik er ærlig nok til å innrømme at poengene var av det noe heldige slaget. Anja Kampen Hamre (bildet) skåret det første målet.

Fotball avgjøres ofte foran mål, så også denne kampen.
x
Otta et ungt lag, men viste seg fysisk sterke og vekslet mellom direkte spill og kort pasningsspill. De tar umiddelbart tak i kampen, vinner stort sett alt som er av dueller og andreballer og vi blir presset bakover. Kun sporadisk kommer vi framover og skaper lite. Heldigvis er ikke de spesielt hvasse foran mål heller og Andrea i buret, som gjør en meget solid kamp, tar for seg det meste som kommer på en bra måte. Kaptein Kjeldsrud må ut etter en tøff, men fair duell. Håper fotografen på Gjøvik kommer med gode nyheter. Inn kommer Ingrid Kirkeengen Skrindsrud, som til daglig kles i brunt på Fagernes J17. Mot spillets gang tar vi ledelsen ved Anja, da hun snapper opp en farlig tversover og setter ballen i buret. Alle fra Valdres jubler pluss Anjas svigermor-, far- og bestefar som kom kortreist for å se oss. Forøvrig Anjas femte på tre kamper. Kampen fortsetter i samme spor og det ligger et Ottamål i lufta. Ganske riktig kom målet etter et flott skudd som Andrea ikke når opp til. Pause på 1-1.
x
Bra stemning i garderoben der ingen er fornøyde og vi blir enige om noen grep for å ta mer tak i kampen. Marte Opheim, kaptein på Fagernes J17, kommer inn for Sigrun. Vi er mer med i denne omgangen, vinner flere dueller og har ballen i større grad, men Otta er fortsatt best. De skaper stort sett halvsjanser, men er på stadige besøk foran Andrea. Som første setningen sier, er fotball merkelig enkelt. Omtrent 15 min før slutt kommer Otta til deres største sjanse, der de ruller forbi oss og er plutselig alene med Andrea, Hun redder og vi kontrer umiddelbart! Ingrid får vendt opp, setter fart og kommer forbi skrått mot mål. Skuddet er hardt, så Ottas keeper får ikke gjort mer enn å hjelpe ballen videre inn i nettet. Moro for den aggressive 15-åringen å sette en sånn en. Resten av omgangen rydder vi godt unna og rir inn en deilig, men noget ufortjent seier. Fint at vi kan vise at vi kan være effektive foran mål, noe som har vært mangelvare store deler av sesongen. Anniken Solheim og Pia Emilie Wetlesen kom også inn i andre omgang og gjorde sine saker bra.
x
Viktig å nevne en meget god dommer!
x
Neste er Lillehammer borte på onsdag, mens Elverum kommer til Blåbærmyra på søndag.
Joakim Wiik

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR