Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Valdres overrasket på Nadderud

Ingen hadde regnet med at Valdres FK skulle ta poeng borte mot serieleder Stabæk 2. Men det skjedde nå likevel, og kanskje kan en si at valdrisene innkasserte en taktisk seier mot en antatt bedre motstander.

Trener Atle Johannessen grublet hardt på taktikken mot serielederen fra Bærum, men natt til i lørdag bestemte han seg for at Valdres skulle spille i formasjonen 5-3-2. Hensikten var å demme opp i egen boks og eliminere mellomrom og bakrom. På topp lå Ola Adeyemo og Dan Mönell, som greide å stelle i stand adskillige problemer for Stabæks forsvar. Alt etter 11 minutter kom det avgjørende skåringen: Et langt utspill nådde Ola, som stusset visere på hodet til Dan, som smelte ballen i mål på hel volley.

Stabæk hadde ballen mye i resten av kampen, men uten å skape allverden. Valdres stilte denne gangen med tre midtstoppere: Jonas Hauge, Knut Masdal og Ørjan Vilhelmshaugen. De tre headet unna mye av det som kom fra Stabæk. Det hjalp heller ikke at bæringene satte innpå spissen Franc Boli, som har satt inn adskillige mål i eliteserien. Atle Johannessen mener at Stabæk skapte  2-3 sjanser, mot Valdres 3-4.

-Hvem var best på dagens Valdres-lag, Atle Johannessen?

- Umulig å plukke ut noen bestemann i dag, det var laginnsatsen som avgjorde. Gutta viste en sinnsyk evnetil å stå på for hverandre, og det var laginnsatsen som avgjorde kampen.

George Milner var i dag tilbake fra start, men måtte ut med krampe etter vel en times spill. Ryan Nelson stod over med karantene, mens Simen Høglien var opptatt på annet hold.

Nå venter to viktige hjemmekamper; mor Lokomotiv Oslo og Flisa.

Andre resultater denne runda:

Eidsvold Turn - Lyn 3-0

Tynset - Lillehammer 2-1

Redalen - Ready 3-3

Lokomotiv Oslo - Flisa  2-2


Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR