Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Nye bekjentskaper for Valdres-publikummet

Roar Amundsen (bildet) og Ola Adeyemo blir nye bekjentskaper for Valdres-publikummet på Blåbærmyra lørdag. Adeyemo debuterer for Valdres FK, mens Amundsen spiller sin første kamp på Blåbærmyra.

Roar Amundsen kommer fra Vinstra og begynner som lærer ved Valdres vidaregåande nå i høst. Han debuterte for Valdres FK med vel en omgang i bortekampen mot Eidsvold Turn, men får nå sin første hjemmekamp. Øyvind Lund sier til "Valdres" at  "Roar er en kjempetype. Han glir veldig godt inn i miljøet, i tillegg tar han ansvar i treningsarbeidet. Ved siden av å være en ballvinner, er han god med ball i beina. Vi får aldri nok av slike typer på et lag."

Olaguten.JPG

Ola Adeyemo (over) kom til Valdres på mandag, og har nå gjennomført ei ukes trening sammen med laget. Adeyemo kommer trolig til å starte på topp mot Redalen, og håpet er naturligvis at han skal tegne seg i målprotokollen alt i første kamp.

Forøvrig er Andreas Nyhagen ute av troppen etter å ha takket ja til Strømsgodset. Derimot er George Milner klar til dyst etter kjevebruddet i vår. Lagkaptein Øyvind Lund stiller også, trass i flytting til Oslo. Lund har varslet at han kommer til å gi seg som spiller ettersom han ikke får nok tid til trening. I så fall kan dette bli siste gang vi ser Lund på Blåbærmyra, i alle fall for i år!

Kampodds NordicBet:

Valdres FK - Redalen      1,52       5,25      3,80

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR