Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Damene innleder høstsesongen med dobbelkamp

Damene starter høstsesongen lørdag med kamp mot Nordre Trysil på Blåbærmyra. Alt dagen etter setter jentene kursen mot Toten for å møte Eina. Bildet: Monica Strand

Status etter vårsesongen er at Valdres ligger på sjetteplass med 12 poeng. Det ble tre seire, der den ene var "gratis" i og med at Raufoss 2 ikke møtte, tre uavgjorte og fire tap. Trener Joakim Wiik gir karakteren "godkjendt minus": - Vi skåra litt for lite mål, sier Vik, men på den andre siden slapp vi heller ikke inn allverden.

Hvordan er spillersituasjonen nå foran høstsesongen?

- Vi mister to spillere. Manon de Vries flytter fra distriktet mens Anette Hagasæt har valgt å gi seg med fotballen. På den annen side er Pia Wetlesen tilbake i trening etter korsbåndskade. Så får vi se hvor fort hun kommer seg etter det lange skadeavbrekket. Vi disponerer da 13 spillere, men har som tidligere avtale med Fagernes og Aurdal/Leira om å benytte spillere derfra ved behov.

Wiik forteller at laget har trent siden onsdag i forrige uke, og at de vil ha fem økter bak seg før lørdagens kamp. Nordre Trysil vant oppgjøret i vår med 2-0, en kamp jentene våre var svært så skuffet over. Det er dermed en revansjesugen gjeng som stiller på Blåbærmyra lørdag.

Kampen begynner kl. 15 og publikum er velkomne!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR