Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

En spesiell kamp

Lørdag kl 14:00 møter vi Tynset på Blåbærmyra. Det blir en kamp som blir spesiell på banen og ikke minst på tribunen. Vår ruvende supporter Magne Plomma Huset gikk bort forrige uke. Han vil bli savnet av spillere, støtteapparat, klubb og Drageberget.

Det var et sjokk for oss da vi fikk beskjed om den tragiske bortgangen. Vi fikk beskjed rett etter trening på Blåbærmyra og vi var en meget trist gjeng som ruslet i garderoben etter at styreleder Bente Østgård informerte oss.

Fotball betydde mye for Plomma. Valdres FK var en stor del av livet hans. Ingen var mer frustrert når vi tapte. Ingen var mer fornøyd når vi vant. Denne ånden tar vi med oss videre i sesongen. Først mot Tynset.

 Som nevnt blir det en spesiell kamp. Et minutts stillhet. Sørgebånd. Savn. Helt sikkert en veldig spesiell atmosfære. Men er det noe Plomma ville vi skulle gjøre, er det å vinne fotballkamper. Og det skal vi gjøre alt vi kan for å oppnå mot Tynset.

 Vi har tatt 4 poeng på de 2 siste kampene. Seier hjemme mot Frigg og uavgjort borte mot serieleder Korsvoll. Det har vært fantastisk deilig å slå tilbake etter en tapsrekke så lang som et vondt år. Vi har fått tilbake selvtillit. Vi fungerer som et lag - ikke 11 enkeltspillere. Vi viser styrke - ikke svakhet. Vi har trua!

Og så har vi noen spillere som virkelig har begynt å røre på seg. Runar Brenden, Dan Mönell, Simen Høglien begynner virkelig å vise seg fram. Ryan Nelson har vært nevnt utallige ganger, men ikke én gang for mye. Og resten av a-stallen alle er bidragsytere på og utenfor banen. 

Vi har vært defensivt kontrollerende og latt motstander føre kampene i det siste. Og det har gitt poengmessig god uttelling. Mot Tynset forventer vi at vi kanskje må føre kampen i større grad enn i de 2 siste kampene. Tynset har spilt 4-5-1 med lavt press på bortebane i det siste og det kommer til å bli en utfordring å bryte dem ned. Men det skal vi klare! 

Lørdag kl 14:00 er det avspark på Blåbærmyra. Vi stiller til kamp. Tynset stiller til kamp. Det kommer til å bli mye folk. Men én person vil dessverre ikke være på plass. Plomma vil bli savnet!

Vi går for seier - for Plomma, for Drageberget, for klubben og for alle som er interessert i fotball i Valdres.

 

-- 
Mvh / Regards,
Atle Johannessen

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR