Seniorlagene
Toten - Valdres FK jr
Raufoss Storhall
2. mars 2024 15.00
Valdres FK jr 1 - 1 Toten
Valdres Storhall
Ingen mål registrert

Atle om Frigg (og tilstanden forøvrig)

Frigg æ'kke digg!

Lørdag kl 16.00 smeller det på Blåbærmyra. Vi får besøk av en svunnet storhet fra vestkanten i Oslo. Et Frigg som sist bortekamp beseiret Eidsvold Turn. De er gode og har en helt annen formkurve enn det vi har. På papiret skal det bli tøft for oss. Og tøft blir det. For Frigg!

Vi har Lillehammerkampen i friskt minne. Uten Knut Masdal som krumtapp i forsvaret ble det tøft. Vi ble løpt over i kontringsfasen av en ok motstander. Men vi viste karakter ved å redusere til 3-2 og presset på for et utligningsmål. Da skjer det som ofte skjer. Kontring i mot og påfølgende mål. Hjemturen, selv fra Lillehammer, ble lang og tankefull. Vi har ledet i fire av de fem tapene vi har gått på i år. Hvorfor skjer det? Fysisk sett holder vi mål. Spiller for spiller holder vi mål. Kollektivt, med de fotballsmarte spillerne vi har på plass, holder mål. På meg virker vi redde. Redde for å tape. Redde for konsekvensene. Redde for å ta ansvar. Redselen for å tape overgår lysten til å vinne. Dette er en ganske så vanlig reaksjon. En tapsrekke er vanskelig å hanskes med. Vi som lag må finne en måte som dreier pendelen over fra redselen for å tape til lyst til å vinne. 

Vi møtte Frigg for to år siden. Vi vant hjemme mot dem og tapte ufortjent borte. De rykket opp til 2. divisjon. Nå møtes vi igjen. Frigg er et tungt lag som mest sannsynlig kommer i 4-4-2. Gode og sterke i begge boksene. Et jevnt besatt lag som har gjort det bra hittil i sesongen.

Vi er gode nok! Vi har Dan! Vi har Knut! Vi har Lund, Rafael, Runar, Thomas og Andreas! Og nå mot Frigg har vi jammen klart å børste støv av et par gamle helter også. Vi trenger energi inn i gruppa. Og blant andre Baja har sagt seg villig til å stille nå mot Frigg. Som reservekeeper, innpisker og muntrasjonsråd. Det blir bra å ha på plass en kjøttskjærer fra Reboli på Myra igjen!

Vi trenger deg på Blåbærmyra kl 16! Håper du kommer oss og pusher oss framover!

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR