Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Tre poeng i sesongåpningen

Valdres FK fikk en god start på sesongen på Blåbærmyra i dag med 2-0 over Eidsvold Turn. Dan Mönell satte inn begge målene i første omgang. Her sammen med Ryan Nelson, som også gjorde en god kamp for Valdres.

Gjestene Eidsvold Turn hadde ballen mer enn Valdres i dag, men greide sjelden å true Rafael Veloso i Valdres-målet. Noen skudd som strøk utsida av stanga var det nærmeste gjestene kom. Hele Valdres-laget jobbet godt defensivt og ga motstanderen lite rom å spille i. Bakerst ryddet keeper Rafael greit opp i det som kom. Portugiseren vakte forøvrig en viss oppsikt ved å stille i kortermet trøye i det norske vinterværet...

Dan Mönell hadde derimot kledd seg forsvarlig, og det kunne virke som han strevde med å holde varmen den første halvtimen. Men etter 35 minutter viste svensken sin klasse: Han tok ned et innlegg fra Andreas Nyhagen omtrent på 16-meterstreken, snudde seg og banket ballen i mål. Flott skåring! Noen minutter senere var Nyhagen igjen på farten, mistet ballen som trillet beleilig til Mönell, som tok anledningen og satte den ned i hjørnet. Robert Rabben kunne økt til 3-0 da han var på veg alene igjennom, men linjemannen mente Rabben var offside.

Eidsvold Turn hadde ballen mye i andre omgang, men greide sjelden å komme til sjanser. Gjestene trillet ballen bra, men viste ingen stor kreativitet framover. Valdres hadde dermed god kontroll på poengene.

Det var først og fremst en lagseier Valdres stod for i dag. Jobbing over hele linja, i tillegg til noen ekstraordinære prestasjoner, sikret en flott start på sesongen. Drageberget kåret Andreas Nyhagen til dagens mann.

 DSC_3077.JPG

Glade gutter: Ryan Nelson, Charlie Abrahams, Knut Masdal, Runar Brenden og George Milner.

Valdres FK: Rafael Veloso, Runar Brenden, Knut Masdal, Jonas Hauge, Thomas Brekken, Andreas Nyhagen, Simen Høglien, Ryan Nelson, Øyvind Lund, Dan Mönell og Robert Rabben.

Bytter: Charlie Abrahams for Robert Rabben og George Milner for Andreas Nyhagen.

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR