Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Kjempet inn tre poeng!

Klokka på Blåbærmyra viste 90 minutter da Anja Kampen Hamre gikk ut for å ta en corner fra venstre. Ballen ble slått mot første stolpe, der Birgit Liekren Hovi møtte med overkroppen og tvang ballen i mål. Dermed tre viktige poeng til Valdres mot Eina/Bøverbru/Reinsvoll. Bildet: Anja i godt driv.

Valdres FK/FIL/AL - Eina/Bøverbru/Reinsvoll 2-1 (0-0)

Valdres var best det første kvarteret i kveld, men siden jevnet spillet seg ut. Lagene hadde en stor sjanse hver i første omgang: Totningene sendte ballen i tverrliggeren fra tjue meter mens Anja Kampen Hamre lobbet ballen over keeper, men også utenfor mål. Ellers skjedde det lite i en svak førsteomgang.

DSC_3401.JPG

Andrea Skattebo tok det som kom før pause.

Det ble et helt annet trøkk i kampen etter pause, og det tok bare tre minutter før Valdres tok ledelsen. Kamilla Ringen skar inn fra venstre og satte ballen oppe i nærmeste hjørne. Men bortelaget utlignet bare minutter seinere da et hjørnespark ble headet i mål.

Det ble kjempet drabelig fra begge lag for å få inn seiersmålet, og valdrisene lå et hakk over både i spill og sjanser. Men Eina hadde et solid midtforsvar som ga Anja & co lite spillerom. Det varte derfor til 90 minutter før Birgit Liekren Hovi greide å få ballen de nødvendige centimetrene over målstreken.

DSC_3449.JPG

Ingen sure miner hos Birgit og Kamilla etter kampen!

Trener Joakim Wiik roste jentene for hvordan de stod fram i andre omgang. Det var helhjertet kjemping over hele linja som sørget for tre poeng denne kalde aprilkvelden.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 13.04 kl. 15.00
Valdres FK - Elverum
G19 Elite
søndag 14.04 kl. 15.00
Valdres FK - Løten
4. div. kvinner
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR