Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Ett poeng i vanskelig bortekamp

Valdres måtte nøye seg med ett poeng borte mot Redalen i dag. En suser i vinkelen fra Ryan Nelson berget uavgjort, i en kamp der Valdres lå over både i spill og sjanser. Knut Masdal (bildet) gjorde på nytt en god kamp i midtforsvaret.

Redalen var sprekest fra start, og tok ledelsen på frispark ved Kim Rune Ovesen. Ballen gikk i tverrliggeren og ned, trolig over streken, før den ble ekspedert videre i nettet.  Etter dette tok Valdres over og dominerte resten av omgangen. Dan Mönell var alene igjennom, men valgte pasning istedenfor skudd. Ryan Nelson sendte ballen i tverrliggeren. På den andre siden var Redalen farlige når de kom framover, og Rafael Veloso måtte ut i full lengde ved et par anledninger.

Etter pause fortsatte Valdres og presse på for skåring, og ble belønnet ti minutter ut i omgangen. Ryan Nelson fikk en mulighet fra omkring 16-meteren og smelte ballen i vinkelen. Uten tvil dagens prestasjon på Vardals kunstgras!

Valdres hadde det meste av spillet resten av kampen, selv om Redalen alltid var en trusel. Valdres tapte en dimensjon i angrep da Dan Mönell måtte ut med noe som så ut som en strekkskade, til gjengjeld kom George Milner inn med stor fart. Tross flere sjanser ble det ikke flere mål, og dermed var det en mellomfornøyd gjeng som ruslet av banen.

DSC_3271.JPG

Størst og minst, men gode var de begge to! Kaptein Øyvind Lund og Ryan Nelson

Det var nok det defensive som fungerte best på Valdres i dag, mot et robust og bra lag fra Redalen. Mange gjorde en god jobb i de bakre rekkene, med et lite ekstra pluss til lagkaptein Øyvin Lund som vant ballen en rekke ganger.

Valdres FK: Rafael Veloso, Thomas Brekken, Jonas Hauge, Knut Masdal, Runar Brenden, Andreas Nyhagen, Ryan Nelson, Øyvind Lund, Simen Høglien, Dan Mönell og Robert Rabben.

Inn i 2. omgang; George Milner, Charlie Abrahams og Kasper Dyve

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR