Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Avspark er tatt!

Avspark for sesongen 2017 ble tatt på Fagernes Gjestegård og Nabo Bar fredag kveld. Dalens beste kvinner og menn ble vist fram og omtalt til stor applaus fra et interessert publikum. Bildet: Joakim Wiik med damespillerne Pia Wetlesen (foran), f.v.  Anja Kampen Hamre, Sigrun Lunde Skattebo, Line Lokreim Bolstad, Anniken Solheim (og såvidt Kamilla Ringen).

Deltakerne hadde satt til livs god mat og drikke på gjestegården før det braket løs med discorytmer og spillerpresentasjoner i baren. Først ute var som seg hør og bør damene under ledelse av Joakim Wiik. Etter en pause der aktører og publikum fikk anledning til å regulere væskebalansen, var det Øyvind Nyhagen som overtok mikrofonen. En ulastelig antrukket Nyhagen viste fram Valdres' mest lovende ungdommer, som forøvrig alt har startet sesongen med å kvalifisere seg til junior elite.

DSC_2912.JPG

Øyvind Nyhagen med spillerne Marius Bråten, Sander Rosendal og Simen Høgsnes

Sist ute var Atle Johannessen og herrene, som forsåvidt også har startet sesongen med en ganske fin utflukt til Follebu. Ettersom denne turen førte til at Valdres "slapp" å spille 2. kvalifiseringsrunde, blir det isteden treningskamp mot Kolbu/KK på Blåbærmyra førstkommende mandag. Men, nok om det, Johannessen delte under presentasjonen ut mystiske poeng til spillerne. Jubelen var stor da han etter presentasjonen avslørte hva poengene stod for. Ettersom saken er av nokså personlig, for ikke å si intim natur, kan vi dessverre ikke røpe innholdet, men interesserte damer kan ta kontakt med Johannessen for en komplett liste.

 

 DSC_2932.JPG

Kveldens kunstneriske høydepunkt stod Jonas Hauge og Andreas Nyhagen for. De to administrerer bøtekassa til A-laget, og ga oss gjennom lyriske strofer innblikk i hvilke forseelser som leder til bot og straff. Ingen tvil om at at Trygve Bjørgo og Jul Haganæs her er i ferd med å få verdige arvtakere!

Skal en dømme etter kickoff'et, kan det ikke være tvil om at Valdres FK kommer til å vinne flere kamper sesongen 2017!

 

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR