Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

Charlie Abrahams spiller for Valdres!

Spissen Charlie Abrahams undertegnet søndag amatørkontrakt for Valdres FK. Abrahams kommer fra England og gjenopptar med dette fotballen etter å ha hatt et par års pause.

Charlie Abrahams har trent med Valdres i vel ei uke og spilte også treningskampen mot Brumunddal forrige helg. Han er tiltenkt plassen som midtspiss i Atle Johannessens mannskap for sesongen 2017.

Abrahams er 22 år og har spilt for ulike engelske klubber, bl.a. Oxford United og Aylesbury FC. Her fikk han skulderen ut av ledd et par ganger og måtte også gjennom en operasjon. Det var etter dette han la skoene på hylla for en stund, men nå er han altså klar for come-back.

Trener Atle Johannessen mener at Abrahams har gode bevegelser og et instinkt foran mål. Han vet også at engelskmannen har skåret en rekke mål for lagene han har spilt for. Det trengs enda en del trening før Charlie er tilbake i god, gammel form, men Johannessen mener han er i god rute til seriestarten i april.

Det er altså en amatørkontrakt Charlie Abrahams har tegnet, noe som betyr at han må ha jobb i tillegg til fotballen. Fra sikre kilder vet vi at engelskmannen alt har kastet seg ut i arbeidslivet i distriktet. Abrahams har også rukket å bli begeistret for landet og dalen: "Norwegians are much more friendly than Englishmen", er dommen etter vel ei uke i Valdres!

Vi ønsker hjertelig velkommen til Valdres FK!

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR