Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Solid tap mot Brumunddal

Valdres FK - Brumunddal 1-6 (1-2)

Valdres manglet keeper i dag, men problemet ble løst ved at gjestene lånte ut sin antatte førstekeeper, Emil Holst. Forøvrig manglet Øyvind Lund og Andreas Nyhagen, som begge er småskadet. Thomas Brekken måtte gi seg i 1. omgang med smerter i achilles-senene.

Startoppstilling: Emil Holst, Benjamin Skattebo, Knut Masdal, Ørjan Vilhelmshaugen, Thomas Brekken, Simen Høglien, Robert Rabben, Runar Brenden, Jonas Hauge, Dan Mønell  og Charlie Abrahams.

Brumunddal, som spiller en divisjon over Valdres, dominerte kampen fra start til mål, men Valdres hang brukbart med i perioder av den første omgangen. Valdres' mål kom på straffe ved Simen Høglien, etter at Dan Mönell ble lagt ned i feltet. Forøvrig var det ikke mange sjansene hjemmelaget hadde, og prøvespilleren fra England, Charlie Abrahams, kom sjelden i kontakt med ballen.

I andre omgang overtok Robert Rabben spissplassen etter Abrahams, men også Rabben fant arbeidsforholdene vanskelige. Dan Mönell og Rabben hadde en sjanse hver til å pynte på resultatet, men dølene hadde ingen problemer med å sette inn fire nye mål. Valdres på sin side gjorde flere bytter, så det var et nokså ungt lag som avsluttet kampen.

I tilsvarende kamp i fjor vant Brumunddal 6-0, så det ser ut til at Valdres har tatt et godt steg framover denne sesongen...

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR