Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Oppkjøringa er i gang

Valdres FK senior og junior trener nå for fullt fram mot sesongen 2017. Lagene kjører felles treninger fem økter i uka, fire i storhallen på Leira og en styrkeøkt på videregående. Nye fjes i A-stallen 2017 er William Nissen, Ørjan Vilhelmshaugen og Jonas Hauge.

Både A-troppen og juniortroppen er for øyeblikket forholdsvis tynne. A-stallen teller for øyeblikket bare ti mann. De ti er

Arild Bø, Robert Rabben, Thomas Brekken, Andreas Nyhagen, Runar Brenden, Simen Høglien, Øyvind Lund, Jonas Fugllien Hauge, Ørjan Vilhelmshaugen og William Nissen.

Valdres kan altså glede seg over at Runar Brenden er tilbake i moderklubben etter fire sesonger i Oslo. Sesongen 2016 spilte han for Kjelsås i PostNord-ligaen (2. divisjon) og var fast i startelleveren. Det er derfor en kvalitetsspiller som nå har signert for Valdres FK.

Trener Atle Johannessen forteller at han håper at Knut Masdal vil signere, noe som avgjøres neste uke, og at tidligere Valdres-spiller "Mac" Laham også er aktuell. I tillegg jobber han med å få tilbake Aidan Hawtin, som gjorde en meget bra jobb på offensiv midtbane inntil han ble kneskadet i fjor. Johannessen er også i dialog med svenskene Mönell, Stenqvist og Wenderyd.

DSC_2332.JPG

Øyvind Lund blir assistenttrener for A-laget mens Øyvind Nyhagen (bildet) trolig overtar som trener for juniorene.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR