Ridabu - Valdres FK » Black River Park » 26. mai 2024 14.00
Seniorlagene
Ridabu - Valdres FK
Black River Park
26. mai 2024 14.00
Valdres FK  -  Kolbu KK
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 8 mål
Ola Bordewich Strøm: 4 mål
August Dygd Moberg: 4 mål

Vant duellene og vant kampen!

Valdres-damene spilte ikke frøkenfotball på Blåbærmyra torsdag kveld, men knuste Raufoss 2 i duellene og vant kampen 4-0. For første gang i år holdt Valdres nullen, og Anita Strand (bildet) satte ballen i mål etter 20 sekunder!

Kampen på Blåbærmyra var så vidt kommet i gang da Pia Wetlesen sendte en utsøkt pasning i bakrom til Anita Strand. Anita tok ned ballen og satte den kontant inn i hjørnet. Da hadde det gått omtrent tjue sekunder!

Raufoss 2 hadde ballen mye i kveld og viste til dels bra pasningsspill. Men Valdres-forsvaret var kontante og vant det som var av dueller. I mål stod Andrea Skattebo feilfitt og tok det som kom. Etter vel halvspilt førsteomgang utnyttet Anja Kampen Hamre en feil i Raufoss-forsvaret og satte ballen helt inne ved stanga til 2-0.

Kampbildet i andre omgang var omtrent som i første: Raufoss hadde ballen mye, men greide ikke å skape noe framover. Derimot var Valdres farlige og effektive. 3-0 sørget Sigrun Lunde Skattebo for med et skudd fra tjue meter som gikk i stanga og inn. Deretter avsluttet Øyfrid Sørumshaugen med en soloprestasjon: Øyfrid fikk ballen, avanserte 15-20 meter og avsluttet med et knallhardt skudd i mål.

DSC_1274.JPG

Betong-forsvar: Keeper Andrea Skattebo med forsvarerne Eva Kristin Skattebo, Line Lokreim Bolstad, Kamilla Ringen og Ingrid Elise Bråthen.

Før kampen i kveld hadde trener Joakim Wiik fokusert på duellspillet, som han ikke var helt fornøyd med i forrige kamp. Det ble han til gjengjeld til gangs nå i kveld. Valdres-jentene viste stor vilje og tråkket til i alle dueller. Pasningsspillet var ikke alltid bra, men jentene var bestemte og slapp aldri Raufoss til framover på banen. Mest gledelig i kveld var nok at Valdres for første gang i år greide å holde nullen. Bestemannsprisen går derfor til forsvaret, med et ekstra pluss til Kamilla Ringen på venstre back.

Dommer Fossholt hadde en rolig kveld på jobben og måtte ikke opp hverken med gule eller røde kort.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
mandag 20.05 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Vang FK
lørdag 25.05 kl. 15.00
Valdres FK - Nordre Land/Torpa
4. div. kvinner
søndag 02.06 kl. 15.00
Valdres FK - Kongsvinger
G19 Elite
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR