Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Suksess på Hamar!

Valdres-damene vant i dag den hyperviktige kampen mot Storhamar med 4-1. Dermed er jentene igjen over streken i 3. divisjon.

Storhamar hadde før dagens kamp vunnet en overraskende seier over Brumunddal, og dermed passert Valdres på tabellen. Dagens kamp var dermed en ekte sekspoenger, og våre jenter ville vært ille ute med tap.

Trener Joakim Wiik rapporterer at valdrisene begynte bra og fikk lønn som fortjent med et tidlig mål av Anita Strand. Øyfrid Sørumshaugen gjorde forarbeidet, og Anita hadde en enkel jobb med å sette ballen i mål. Men etter dette mistet Valdres grepet på kampen, Storhamar begynte å vinne duellene og var mer presise med ballen. Utligningen etter 30 minutter var derfor fortjent nok, og det hadde heller ikke vært noe å si på om hjemmelaget hadde ledet til pause.

I pausen fikk Valdres justert litt, og leverte en god andre omgang. Jentene begynte å vinne duellene og var flinkere med ball. 1-2 ble det ved Øyfrid Sørumshaugen midtveis i omgangen med et skudd fra tjue meter. Valdres gikk opp til 3-1 på en kontring der Anita førte opp og Anja Kampen Hamre kunne rulle ballen i mål. 4-1 var det også Anja som stod for etter å ha fått en pasning i bakrom.

Joakim Wiik utnevner Monica Strand til dagens beste, og fremhever også Andrea Skattebo som hadde mange viktige redninger i første omgang.DSC_9067.JPG

Monica Strand får skryt etter dagens kamp.

Med denne seieren er Valdres oppe på 6. plass på tabellen, men det er svært jevnt, og Valdres har spilt flere kamper enn konkurrentene. Torsdag er det Raufoss 2 som entrer Blåbærmyra, så da er det bare å møte opp å støtte jentene.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 13.04 kl. 15.00
Valdres FK - Elverum
G19 Elite
søndag 14.04 kl. 15.00
Valdres FK - Løten
4. div. kvinner
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR