Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

Kan FuVo ødelegge statistikken?

11. oktober 2014 tapte Valdres 1-4 for Levanger på Blåbærmyra. Siden det er det ingen som har greid å hente tre poeng på Fagernes, men lørdagens motstander Funnefoss/Vormsud tar mål av seg til å ødelegge statistikken. Valdres på sin side viste gryende høstform mot Ull/Kisa mandag.

Bare ett poeng skiller de to lagene på tabellen, med Valdres såvidt foran. I vårens kamp vant FuVo 4-2 i en kamp der Øyvind Lund fikk rødt kort.

Trener Atle Johannessen er klar over at FuVo har to meget bra spisser, som kan stelle i stand trøbbel for de fleste forsvar. Det fikk f.eks. Hallingdal erfare da de tapte 10-0 borte på Funnefoss i juni. Men Valdres viste oppløftende forsvarsspill på mandag og gjør ventelig ingen endringer i forsvarsrekka. Det ligger heller ikke an til store forandringer på laget forøvrig, ettersom treneren var godt fornøyd med det han så på Jessheim.

Når det gjelder skader, så sliter Sebastian Stenqvist med ei tå og Ayouba Swaray er fortsatt ute. Men Swaray er på bedringens vei, og kan være klar til kampen mot Årdal neste helg. Ellers meldes det at Sondre Lunde kan være aktuell igjen for slutten av sesongen.

Det er ventet bra med folk på Blåbærmyra lørdag til det som blir en svært viktig kamp for begge lag. Drageberget mobiliserer sine mannskaper og Valdres Folkehøgskole stiller etter sigende med en stor tropp. Det er spådd godt vær, inngangen er gratis og dramatikk blir det garantert. Velkommen til høst-drama på Blåbærmyra!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 13.04 kl. 15.00
Valdres FK - Elverum
G19 Elite
søndag 14.04 kl. 15.00
Valdres FK - Løten
4. div. kvinner
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR