Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

- Vår beste bortekamp!

 Vår klart beste bortekamp i år! Det var Atle Johannessens oppsummering etter å ha slått Ull/kisa 2 med 2-0 i kveld. - Vi var sinnsykt gode som lag, og i dag hadde vi slått hvem som helst, legger han beskjedent til.

Ull/Kisa 2, med Vegard Skogheim og Per Brogeland på benken, stilte sitt beste lag for sesongen. Blant spillerne var ex-valdris Edmir Asani, som riktignok ble byttet ut ved halvtid.

Første omgang var jevnspilt, og det stod 0-0 til pause. Men etter sidebytte ladet Simen Høglien kanonen og fyrte løs fra omkring 30 meter. Ballen føk inn hjørnet, oppe til venstre for keeper. Ull/Kisa tydde etterhvert til lange oppspill, som Valdres ikke hadde allverdens problem med å avklare. Da hjemmelaget la om til 3-4-3 ga det Dan Mönell rom å kontre i. og etter 88 minutter fastsatte han sluttresultatet til 0-2 med en klassisk Mönell-skåring.

Atle Johannessen er som nevnt spesielt fornøyd med laginnsatsen i kveld. Alle la ned et fantastisk arbeid og det var enheten som vant kampen, sier Valdres-treneren. Han trekker likevel fram Øyvind Lund og Jonas Jørgensen på defensiv midtbane, samt backene Brekken og Nyhagen. Også Barake Seyoum får skryt for knallhard jobbing.

Med dette resultatet er Valdres oppe på 3. plass på tabellen, men det er likevel bare fire poeng ned til Hauerseter, som er første lag under streken. De neste tre kampene, mot Fu/Vo, Årdal og Flisa, vil derfor bli særs viktige med tanke på å kvalifisere seg til spill i Regionligaen 2017.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR