Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Tre solide signeringer!

Det er nå klart at de to engelske spillerne Mark Doninger (26) og Barake Seyoum (19) spiller høstsesongen i burgunderrødt. I tillegg til de har vi hentet den danske keeperen Mikkel Hasling (24)

Mark Doninger er en offensiv midtbanespiller, som har vært i troppen til Newcastle tre ganger i Premier League og ble toppskårer på Newcastles ungdomslag for 4-5 år siden. Etter det har han spilt i Sligo Rovers i irsk toppserie, IA Akranes i islandsk toppserie og for Perth FC i toppserien i Australia! 

Barake Seyoum har tidligere spilt blant annet for Crystal Palace, Norwich og Leeds United, og er en defensiv midtbanespiller. Barake er ekstremt kreativ og har allerede vist prov på å kunne skape det beste ut av spillsituasjoner. Her er det en potensiell publikumsfavoritt.

Den siste er keeperen Mikkel Hasling, han kommer fra spill i Hvidovre. Mikkel har tidligere vært i Superligatroppen til Lyngby og FC København, og har flere U-landskamper for Danmark.

Trener Atle Johannessens kommentar:

Etter at en svært sterk 1997-årgang nå har forlatt oss for å studere og tjenestegjøre i militæret, har vi hatt for få spillere på trening i de tre sommerukene vi har trent. Det har begrenset trenere og spilleres muligheter på feltet til å jobbe med offensiv samhandling og storbanespill.

I tillegg til 97-årgangen som blir borte, har Raivo slitt med ankelen. Nå går det dessverre, for ham og for oss, mot en operasjon slik at han blir 100 % igjen. Raivo skled under oppvarming på naturgresset på Sander, og skadet seg i ankelen. Det er et relativt lite inngrep som skal gjøres, men det er viktig å få gjort dette så snart som mulig - for Raivo, og for vår del - slik at han blir klar til neste sesong.

Nå utover høsten starter også høyskolene opp igjen og det betyr at spillere som Simen Høglien og Ayouba naturlig vil kunne trene mindre sammen med laget. Når vi i tillegg tar med Aidans skade og Sams beslutning om å bli igjen i England, blir konklusjonen at vi må ta grep. Og det har vi nå gjort.

Vi har lagt ned en mildt sagt knallhard jobb gjennom sommeren for å skaffe 3-4 forsterkninger inn mot høstsesongen, og vi forventer at spillerne skal være med på å heve vårt nivå i kamp og på trening. Vi forventer også at spillerne skal gå foran i forhold til profesjonalitet utenfor banen.

Vi håper og tror på at en god blanding av lokale og spillere utenfra vil gi gruppen som helhet et løft. Og jeg er helt overbevist om at våre lokale gutter, som Joakim Halvorsen, vil lære masse og utvikle seg sammen med importene våre.

Vi har nå hentet inn Niklas med 1. divisjonserfaring, Mark med Premier League-erfaring, Barake som er godt skolert gjennom svært sterke britiske akademier og enda en superdanske bak Jonas med masse pågangsmot og kvalitet. Vi håper og tror at det skal bidra til en flott høst for alle som følger valdresfotballen!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR