Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Målrikt på Gol

Det ble mange mål da Valdres og Hallingdal møttes til treningskamp på Gol tirsdag. Hallingene skåret fem, mens våre jenter måtte nøye seg med fire. Spillerne er f.v. Andrea Kjeldsrud, Thea Sandsengen og Trude Opheim

Det ble to nokså forskjellige omganger på Gol. Før sidebytte dominerte hallingene, og kunne gå til pause med 4-1. I tillegg reddet Thea Sandsengen et straffespark. Hallingjentene greide å stresse valdrisene og var kort sagt best i alt før pause.

Etter pause snudde kampen, og Valdres greide å utligne til 4-4. Men en skåring 5 minutter før slutt gjorde at Hallingdal til sist vant 5-4. Målskårere for valdres var Trude Opheim, Andrea Kjeldsrud (2) og Pia Wetlesen. Noen av skåringene, samt Theas strafferedning, er lagt ut på facebook-sida vår.

DSC_0133.JPG

Hallingdal spiller i likhet med Valdres i tredje divisjon, så kampen var god matching for oss. Trener Joakim Wiik mener at kampen var en fin gjennomkjøring, og ga mange gode svar. - Det var gledelig at vi greide å heve oss så mye i andre omgang, sier Wiik, som benyttet 15 spillere på Gol. Andrea Skattebo og Marte Rabben er langtidsskadet, mens Anja Kampen Hamre stod over kampen pga. et overtråkk.

Serien starter med bortekamp mot Lunner 21. april.

 

(Foto: Andrea Skattebo)

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR