Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Klart for cup-fest på Myra

Alt ligger til rette for en cup-fest når Sogndal besøker Valdres onsdag kveld. Gunnar Dahlen håper på opp mot tusen tilskuere til oppgjøret mot Tippeliga-laget fra Sogn.

Publikumsrekorden på Blåbærmyra er på 1050 tilskuere, og skriver seg fra kampen mot HamKam i 2008 (2-1). Det skal vel noe til å slå denne, men daglig leder Gunnar Dahlen håper på godt over 800. Det blir anledning til å kjøpe patriotkort ved inngangen, eller betale med mCash. (Da må du altså laste ned en app....)

-Det blir massevis av unger på Myra, sier Dahlen, - de skal vise seg fram før kampen og i pausen. For de som ønsker å komme tidlig for å få med seg oppkjøringen til kampen er det anledning til å innta et måltid før kampstart. Det kan ellers være lurt å møte tidlig for å sikre seg en god plass på tribunen.

Trener Atle Johannessen innser at det kan bli en vanskelig oppgave å slå Sogndal ut av cupen, men er ikke slått på forhånd. - Jeg er spent på hva slags mannskap Sogndal kommer med, sier Johannessen. De har jo en ny kamp mot Strømsgodset alt på lørdag, så trolig kommer de til å spare noen av spillerne med tanke på dette. Ellers var de jo her på lørdag og tok video av kampen mot Sander, så sogningene er nok godt oppdaterte på hva slags lag de møter. Og Håvard Flo bedyrer i intervju med OA at det ikke blir snakk om å ta lett på oppgaven i Valdres.

 Tirsdag ettermiddag var Johannessen ennå ikke sikker på hvem som stiller i startelleveren. Sebastian Stenquist og Jonas Jørgensen har småskader og må testes,  og Johannessen ønsker i tillegg å ta seg litt ekstra tid til å gruble over forsvarsfireren. I forhold til kampen mot Sander er nå Erlend Flaten tilbake for fullt, og er aktuell for en plass i startoppstillingen. Dermed kan det bli et luksusproblem i forhold til uttaket.

- Kommer du til å legge ti eller elleve spillere i forsvar, Atle?

- Nei, det er ikke snakk om. Vi må fram å prøve oss. Men jeg kan jo heller ikke legge opp til at vi skal styre kampen mot Sogndal...

Så gjenstår det å se om Dan Mönell & co. greier å true Tippeligaens kanskje tetteste forsvar.

Møt opp og se selv!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR