Seniorlagene
Toten  -  Valdres FK jr
Raufoss Storhall
Ingen mål registrert

Alle tilgjengelige mot Lillestrøm

Valdres spiller sin tredje kamp for sesongen når Lillestrøm 2 stiller på Blåbærmyra mandag. Trener Atle Johannessen melder at alle valdriser er skadefrie og klare til kamp.

Lillestrøm 2 står med to ettmålstap så langt i sesongen, men har i motsetning til Valdres møtt lag som trolig havner langt oppe på tabellen. Valdres-treneren er spent på hva slags lag LSK stiller med på Blåbærmyra. - Så vidt jeg kunne se stilte de med en liten tropp mot Odd i kveld (søndag), men på den annen side har Lillestrøm både cup-kamp og kamp i junior elite førstkommende onsdag. Det er derfor usikkert hvordan de velger å prioritere mannskapet, sier Johannessen.

Alle valdriser er friske og klare for kamp. Atle Johannessen melder at Dan Mönell er i ferd med å finne skåringsformen, iallfall om en skal dømme etter fredagens trening. Bakover på banen er Sindre Veltun aktuell for en plass i startelleveren, etter å ha blitt hvilt i forrige kamp mot Jevnaker. Jonas Jørgensen nærmer seg også god kampform etter strekkskaden i vinter, og kan kanskje gjennomføre en hel kamp for første gang i år.

Etter helgas kamper har Valdres falt ned til tredjeplass på tabellen, og trenger en tremålsseier for å ta tilbake tabelltoppen. Møt opp på Blåbærmyra mandag kl. 18 for å se om det lykkes!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR