Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Seniorlagene
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Alle tilgjengelige mot Lillestrøm

Valdres spiller sin tredje kamp for sesongen når Lillestrøm 2 stiller på Blåbærmyra mandag. Trener Atle Johannessen melder at alle valdriser er skadefrie og klare til kamp.

Lillestrøm 2 står med to ettmålstap så langt i sesongen, men har i motsetning til Valdres møtt lag som trolig havner langt oppe på tabellen. Valdres-treneren er spent på hva slags lag LSK stiller med på Blåbærmyra. - Så vidt jeg kunne se stilte de med en liten tropp mot Odd i kveld (søndag), men på den annen side har Lillestrøm både cup-kamp og kamp i junior elite førstkommende onsdag. Det er derfor usikkert hvordan de velger å prioritere mannskapet, sier Johannessen.

Alle valdriser er friske og klare for kamp. Atle Johannessen melder at Dan Mönell er i ferd med å finne skåringsformen, iallfall om en skal dømme etter fredagens trening. Bakover på banen er Sindre Veltun aktuell for en plass i startelleveren, etter å ha blitt hvilt i forrige kamp mot Jevnaker. Jonas Jørgensen nærmer seg også god kampform etter strekkskaden i vinter, og kan kanskje gjennomføre en hel kamp for første gang i år.

Etter helgas kamper har Valdres falt ned til tredjeplass på tabellen, og trenger en tremålsseier for å ta tilbake tabelltoppen. Møt opp på Blåbærmyra mandag kl. 18 for å se om det lykkes!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran
4. div menn
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR