Skreia - Valdres FK » Skreia ipl » 28. juni 2024 19.30
Skreia - Valdres FK
Skreia ipl
28. juni 2024 19.30
Stange 1 - 1 Valdres FK Kv.
Frenningbana
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål
Sander Hansson: 2 mål

Raivo debuterer for Valdres

Raivo Varazinskis  fra Latvia signerer for Valdres FK i morgen, fredag, og skal etter planen debutere i treningskampen mot Lillehammer samme kveld.

Raivo Varazinskis er 22 år og kommer fra klubben FK Liepāja, klubben som ble seriemester i Latvia i 2015. Keeperen var på prøvespill i Valdres i januar, og både spilleren og klubben likte det de så. Tirsdag denne uka kom han tilbake til Valdres og har trent med oss denne uka. Raivo skal altså signere kontrakten med Valdres FK fredag, og debutere i treningskampen mot Lillehammer på Stampesletta. Vi ønsker hjertelig velkommen til Valdres FK!

DSC_6415.JPG

En annen viktig spiller som nå er tilbake er Dan Mönell. Svensken er nå ferdig med futsal-sesongen i Sverige, og vi kan gratulere Dan med tittelen svensk mester! Det er svært gledelig å ha Dan Mönell tilbake i Valdres, og vi er sikker på at både publikum og medspillere ser fram til nye finter fra svensken i 2016.

Kampen på Stampesletta begynner kl. 19.

lørdag 06.07 kl. 15.00
Valdres FK - Gran