Valdres FK - Toten » Gjensidigebanen KG » 4. august 2024 17.00
Seniorlagene
Valdres FK - Toten
Gjensidigebanen KG
4. august 2024 17.00
Valdres FK 2 - 2 Gran
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 3 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Viktor Rotevatn Dahlen: 3 mål

Ingen suksess for Valdres på Beitostølen

Det var juniorlaget til Valdres FK som kom lengst under Beitostølen Cup i helga. Ungdommene gjorde en god innsats med å komme til semifinalen i turneringa. For seniorlagene gikk det tråere.

Begge damelagene til Valdres FK røk ut i åttendelsfinalen. Valdres FK 2 tapte 0-2 for Vålerenga, mens Valdres FK 1 røk hele 0-9 for Lyn. Best av damelagene fra Valdres var Skrautvål Futsal, som nådde semifinalen.

I herrenes åttendelsfinale møttes to valdreslag. Det var Valdres FK junior som trakk det lengste strået ved å slå Valdres FK 2 (som vel også var et juniorlag) med 2-1. Valdres FK 1 banket Reinsvoll hele 9-1.

Juniorene møtte  Rødberg i sin kvartfinale, og slet seg til en 1-0 seier. Andreas Nyhagen i mål (!) hadde nok mye av æren for seieren. Valdres FK 1 fikk en vanskelig oppgave mot Sagene 2. Her stod det 2-2 både etter ordinær tid og "sudden death", så det måtte straffespark til for å kåre vinneren. Det var oslogutta som var best på straffer, og gikk dermed videre med 4-3. Sagene holder til i 4. divisjon, men dominerte likevel kampen mot våre gutter.

Valdres FK junior møtte Sagene 2 i semifinalen. Det ble en jevn kamp, der valdrisene holdt godt følge. Hadde skuddferdighetene vært bedre, kunne det nok blitt finale på ungdommene, men det endte med 3-2 til Sagene. Likevel en god kamp! Men dermed ble det ingen valdreslag i finalene i årets Beitostølen Cup.

DSC_5886.JPG

 Dyster gjeng: Juniorene har akkurat tapt semifinalen mot Sagene 2.

Valdres stilte et noe redusert lag til turneringa på Beitostølen. Hverken Dan Mönell, Jonas Jørgensen eller Øyvind Lund kunne delta. Derimot var det en ny mann i mål, Raivo Varazinskis  fra Latvia (bildet under). Raivo har trent med Valdres Fk siste uka, og viste en rekke gode reaksjonsredninger på Beitostølen.

 DSC_5836.JPG

 Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 04.08 kl. 15.00
Valdres FK - Lillehammer
4. div. kvinner
lørdag 17.08 kl. 15.00
Valdres FK 2 - Slidre/Røn
6. div Menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR